Friday, February 27, 2009

Bengkel Penulisan Islami Online

Masa: March 28, 2009 from 8am to 5pm
Lokasi: Online
Anjuran: AkarBina.com

Satu Bengkel Penulisan Islami secara online (YM dan Skype) akan diadakan pada 28 March 2009 bermula jam 8.00 am. Bengkel ini akan dikendalikan oleh Sdr. Alwi Al-Attas Presiden Forum Lingkar Pena (FLP) cabang (cawangan) Malaysia. Beliau turut dibantu dengan anggota-anggota FLP yang lainya seperti saudara Ahmad Bimyati, saudara Marzuki, Ukhti Kharisma dan ramai lagi.

Bengkel ini akan dijalankan secara interaktif dimana para peserta dibenarkan berbincang langsung dengan ahli panel dan rakan-rakan peserta yang lain.

Sedikit informasi tentang FLP. FLP adalah sebuah forum yang mengumpulkan penulis-penulis novel, cerpen, sastera yang bernuansa islami. FLP dianggotai oleh penulis-penulis terkenal seperti Habiburahman El-Shirazy, Mbak Helvy Tiana Rossa dan lain-lainnya.

Kepada yang berminat untuk mengikuti Bengkel Online ini sila pm (private message) email anda kepada kami atau boleh emailkan ke .(JavaScript must be enabled to view this email address) . Semoga program ini boleh menambah semangat kita menulis dan terus berkarya dengan karya yang segar, cerah dan jelas idealisme perjuangannya.

 

-------------------------------------------
Nota Kuliah:

Puan Ainon Mohd.'s avatar

Puan Ainon Mohd
Presiden,
Universiti Terbuka PTS
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Hakcipta Terpelihara Universiti Terbuka PTS 2006

Dalam Kategori/Fakulti :
(0) Diskusi Kuliah | Permalink
Next entry: SABTU 7 Mac: 3 Lokasi Berhimpun Previous entry: Kuasa Tuan Speaker Perak: oleh Peguam Bar Council

Post a comment

Commenting is not available in this weblog entry.