Friday, March 06, 2009

Pertubuhan Melayu yang Menentang PPSMI

1. Kumpulan Prihatin
2. Persatuan Linguistik Malaysia (PLM)
3. Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM)
4. Akademi Sains Islam Malaysia (ASASI)
5. Majlis Profesor Sains Dan Teknologi Universiti Kebangsaan Malaysia
6. Wadah Pencerdasan Umat (WADAH)
7. Persatuan Penterjemah Malaysia (PPM)
8. Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia (PKPIM)
9. Institut Alam Tamadun Melayu,Ukm (ATMA)
10. Persatuan Penulis Nasional (PENA)
11. Persatuan Eksekutif & Usahawan Bumiputera Malaysia (PESUMA)
12. Persatuan Bekas Pelajar ITM (PBP-ITM)
13. Persatuan Suluh Budiman (PSB)
14. Persatuan Mahasiswa Islam Timur Tengah (PMITT)
15. Persatuan Pengajian Melayu Malaysia (PPMM)
16. Persatuan Seniman Malaysia (Seniman)
17. Gabungan Persatuan Penulis Nasional Malaysia (GAPENA)
18. Teras Pengupayaan Melayu (Teras)
19. Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS)
20. Pertubuhan Tindakan Wanita Islam (Pertiwi)
21. Persatuan Alumni Sekolah Alam Shah (Pasas)
22. Kesatuan Sekerja DBP
23. Persatuan Penulis Kuala Lumpur (Kalam)
24. Persatuan Penulis Johor (PPJ)
25. Persatuan Penulis Muar
26. Persatuan Ulama Malaysia Pulau Pinang (Pumpp)
27. Gabungan Mahasiswa Darulaman (Persada)
28. Gabungan Mahasiswa Bersatu Perak (Bersatu)
29. Kesatuan Guru Melayu Malaysia Barat (Kgmmb)
30. Persatuan Sains Keadaan Pepejal (Pskp)
31. Persatuan Biologi Gunaan Malaysia
32. Persatuan Sains Matematik Malaysia
33. Majlis Profesor Sains Dan Teknologi Universiti Kebangsaan Malaysia
34. Kesatuan Pelajar Islam Perak (KPIP)
35. Kesatuan Pelajar Islam Johor (KPIJ)
36. Gamis
37. Persatuan Pendidik Insan Negeri Sembilan (PPINS)
38. Ikatan Pengkajian Islam Pahang (Ikatan)
39. Persatuan Kebajikan Dan Pendidikan Islam Wilayah Persekutuan Dan Selangor Darul Ehsan (Pepias)
40. Persatuan Kebajikan Dan Pendidikan Islam Negeri Kedah (Persida)
41. Persatuan Kebajikan Islam Sarawak (Perkepis)
42. Kesatuan Pelajar Islam Melaka (KPIM)
43. Persatuan Pembimbing Pelajar Islam Kelantan (PPIK)
44. Persatuan Pembimbing Pelajar Islam Pulau Pinang (Pembimbing)
45. Persatuan Kebajikan Pelajar Islam Wilayah Persekutuan (PPIWP)
46. Persatuan Sejarah Malaysia (PSM)
47. Persatuan Bahasa Melayu Universiti Malaya (PBMUM)
48. Institut Peradaban Melayu, UPSI

 

-------------------------------------------
Nota Kuliah:

Puan Ainon Mohd.'s avatar

Puan Ainon Mohd
Presiden,
Universiti Terbuka PTS
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Hakcipta Terpelihara Universiti Terbuka PTS 2006

Dalam Kategori/Fakulti :
(2) Diskusi Kuliah | Permalink
Next entry: 7 Mac 1967: Hari Ini dalam Sejarah - Peristiwa Keranda 152 Previous entry: Prof. Dr. Shaharir Md. Zain Jawab Datin Noor Azimah
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  05/25  at  09:52 PM

Assalammualaikum,

Mahu bersama berjuang menegakkan Islam? Bantu copy dan paste pernyataan ini pada semua blog di internet. Bantu emailkan atau print dan poskan pada semua orang Islam. Hantarkan kepada semua ulama dan ahli agama, pemimpin dan pelajar untuk sama-sama mendapat kesedaran. Minta bantuan mereka untuk turut sebarkannya kepada semua orang Islam.

Saya kini meneruskan dengan pernyataan saya. Persoalan pertama kenapa orang Islam zaman ini menjadi lemah dan dipandang hina? Saya hanya menyentuh 2 sebab utama:

(a) Kerana Perlembagaan kita meninggalkan Al-Quran dan Sunnah sebagai sumber undang-undang utama, dan mengambil undang-undang Inggeris sebagai kitab kita.

(b) Kerana kita hakikatnya adalah musuh Allah SWT dan Rasulullah SAW kerana mengambil riba dalam kehidupan harian kita.

SEBAB PERTAMA (PERLEMBAGAAN):

Sumber dan pemakaian undang-undang kita berdasarkan undang-undang Inggeris, yang mana sepenuhnya dikuasai Freemason. Freemason atau lebih dikenali Knight’s Templer, adalah musuh umat Islam dalam perebutan Jerusalem. Mereka dipenjarakan di France apabila murtad dari Kristian setelah mengamalkan sihir purba dan beragama menyembah syaitan.

Mereka berjaya melepaskan diri ke Scotland dan menguasai Britian, Eropah serta Amerika Syarikat. Dengan penguasaan ke atas negara-negara besar, mereka kemudian menjajah negara-negara Islam dan tanpa sebab rasional, memberikan kemerdekaan mudah kepada semua negara jajahannya.

Ini kerana berundur atas dasar strategi apabila berjaya menguasai sistem eksekutif, kehakiman dan perundangan negara kita. Mereka mengenepikan Al-Quran dan Sunnah dengan meletakkan perlembagaan mereka yang memberi kuasa ke atas pemakaian undang-undang mereka.

Semenjak itu, hakim-hakim membuat keputusan berdasarkan undang-undang Freemason. Undang-undang bertujuan memanipulasi dan mensekularkan umat Islam. Mereka meletakkan konsep “precedent”, iaitu hakim tidak boleh membuat keputusan bercanggah keputusan mereka (sila rujuk kesemua video di bawah). Semenjak itu segala undang-undang dan polisi negara ini dibentuk dari acuan mereka dan berjaya mensekularkan serta melemahkan orang-orang Islam.
PENYELESAIAN PERTAMA:

Wahyu pertama diturunkan memerintahkan kita mencari ilmu (“Bacalah (Muhammad) dengan nama TuhanMu”; Surah Al-Ala1:1). Oleh itu penyelesaian pertama kepada situasi ini adalah ilmu.

Ilmu terpenting untuk mengembalikan kekuatan umat Islam ialah mengetahui bagaimana Freemason berjaya melemahkan dan menguasai tubuh, minda dan jiwa orang Islam. Freemason hari ini adalah kerajaan besar di dunia, pertubuhan-pertubuhan antarabangsa dan majikan dalam sebahagian besar industri hari ini.
Kita perlu mengkaji kembali “sejarah” bagaimana penyembah syaitan Freemason berupaya menguasai kerajaan England. Ini kerana keseluruhan sistem perundangan dan pemerintahan kita berasaskan undang-undang England. Negara ini adalah penjajah bertanggung-jawab membentuk sistem pemerintah, perundangan dan kehakiman negara kita. Sistem inilah yang membentuk polisi yang menguasai tubuh, minda dan jiwa kita agar menjadi golongan sekular yang menolak agama. Matlamat utama mereka ialah untuk membentuk kepercayaan kita menyamai kepercayaan mereka.

Setelah mengkaji sejarah dan mengetahui matlamat serta kaedah mereka (rujuk video), perkara kedua terpenting ialah berjuang meminda Artikel 4 Perlembagaan Malaysia. Perlembagaan perlu dipinda untuk meletakkan kembali Al-Quran dan Sunnah sebagai sumber utama undang-undang di Malaysia. Rakyat perlu berjuang meminda Artikel 4 Perlembagaan Malaysia memasukkan peruntukan seumpama di bawah:—

“..God’s Book and the Sunnah of His Prophet (peace be upon him) is the Constituion of the Federation and any law which is INCONSISTENT with this Constitution shall, to the extent of the inconsistency, BE VOID..”

Pindaan ini akan menjadikan membatalkan segala undang-undang yang bercanggah dengan Al-Quran dan Sunnah. Sistem Mahkamah akan digantikan Mahkamah Syariah. Akibatnya kita bebas daripada undang-undang ciptaan Freemason, tetapi mengikut “precedent” undang-undang Arab Saudi yang ribuan tahun telah mengamalkan undang-undang Al-Quran dan Hadis sebagai sumber undang-undang utama.

Persoalan selanjutnya ialah adakah kita mempunyai pilihan tidak mengubah undang-undang ini? Saya percaya kita boleh lupakan untuk hidup dan mati sebagai orang Islam jika tidak mengubah undang-undang ini. Ini adalah bukan pernyataan saya tetapi pernyataan dari Allah SWT sendiri. Mari kita lihat maksud ayat di bawah:-

“..dan sesiapa yang tidak menghukum dengan apa yang telah diturunkan oleh Allah, maka mereka itulah orang-orang kafir..”; Surah Al-Maa’idah:44

“..Sesudah itu, patutkah mereka berkehendak lagi kepada hukum Jahiliyah? Padahal kepada orang-orang yang penuh keyakinan – tidak ada siapa boleh membuat hukum yang lebih baik daripada Allah…”; Surah Al-Maaidah:50

Maksud ayat di atas adalah begitu jelas dan tanpa memerlukan sebarang terjemahan lagi. Namun, saya pasti ramai yang akan tetap berhujah undang-undang Allah tidak sesuai, sepertimana diucapkan di televisyen dan masyarakat keseluruhannya, terutamanya dari orang tidak beragama Islam (kafir).

Seperkara penting ialah bantahan mereka tidak utama dan sekadar ujian kepada orang Islam. Perkara utama ialah kita berjuang di pihak Allah. Kemenangan atau kekalahan tidak penting. Sekiranya kemenangan itu utama, maka Allah dengan sekelip mata dapat memenangi peperangan ini tanpa sebarang bantuan. Kalah atau menang adalah ujian ke atas keimanan kita semata-mata. Seperkara yang pasti, akan tiba satu hari nanti di mana hujahan mereka didengar kembali di Mahkamah Allah.

Selanjutnya, sebahagian besar sistem hari ini adalah berasaskan sistem mereka. Malahan kita bermati-matian menguatkan sistem mereka, samada di persidangan dalam negeri atau luar negeri. Namun itu keterangan Allah menyatakan kita bukan dari golongan Islam apabila mengambil sistem dan mengangkat mereka sebagai pemimpin ikutan kita (awliya). Kita akan hidup dan mati sebagai orang Kristian dan Yahudi.

“..Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai pemimpin (awliya), kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain. dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka pemimpin (awliya), maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka..”; Surah Al-Maa’idah:51

Keterangan di atas merujuk zaman hari ini. Ini kerana Yahudi dan Kristian tidak menjadi teman rapat sesama mereka pada zaman dahulu. Sebab utama ialah Kristian menyatakan Yahudi bertanggung-jawab membunuh Jesus, iaitu tuhan mereka. Namun itu dan sebaliknya, Yahudi dan Kristian hari ini bekerjasama menguasi dunia. Mereka bersama bantu membantu menguasai dunia dan menyerang negara Islam. Oleh itu keterangan merujuk kepada zaman kini dan kita akan hidup dan mati sebagai Yahudi dan Kristian apabila tidak mengembalikan undang-undang Allah dan Sunnah.
SEBAB KEDUA (RIBA):

Faktor kedua kelemahan orang Islam kerana kita hari ini berperang menentang Allah SWT dan Rasulullah SAW. Kita adalah musuh Allah dan RasulNya. Ini kerana kita mengambil riba dalam setiap masa dalam kehidupan kita, iaitu pinjaman pelajaran, pinjaman rumah dan kenderaan, simpanan bank, ASB dsbnya.
Riba terbesar ialah menggunakan wang kertas. Ya! wang kertas adalah riba!! Semenjak 1991, ulama mengeluarkan fatwa wang kertas adalah riba dan operasi bank (termasuk bank islam) adalah perdayaan. Sistem wang kertas adalah kunci kekayaan utama bagi penyembah syaitan Freemason, dan kunci utama penguasaan kekayaan tidak dibayangkan. Rothschilds sahaja dianggarkan mempunyai wang sebanyak 500 Trillion, iaitu separuh daripada seluruh kekayaan dunia. Kekayaan ini membolehkan mereka menguasi hampir keseluruh industri dunia dengan mudah.

Sistem wang kertas memberikan mereka kuasa mencipta wang atas angin!!! (samalah seperti mengeluarkan cek tendang, tanpa perlu mempunyai wang dalam bank). Sistem ini memiskinkan, memperhambakan dan melemahkan umat dan seluruh negara Islam. Pemuda Ottaman yang dahulunya pendekar tetapi hari ini menjadi migrasi bekerja sebagai penjaga pam di stesen minyak New York.

Negara-negara Islam yang Allah kurniakan dengan kekayaan semulajadi menjadi negara miskin dan hidup dalam kelaparan serta kesengsaraan. Negara mereka yang ketiadaan sumber menguasai kekayaan negara Islam dengan murah (kerana beli dengan cek kosong).  Oleh kerana manipulasi sistem wang kertas , fatwa dikeluarkan untuk berjihad fisabillah ke atas sistem perbankan dan kembali menggunakan wang sunnah Dinar Emas dan Dirham.
Kita perlu berjuang untuk menghapuskan sistem riba wang kertas, dan kembali kepada wang sunnah Dinar Emas dan Dirham. Adakah anda tahu dosa ditanggung mengambil riba?

“...Ribâ itu mempunyai 73 jenis; sedangkan yang paling ringan adalah seperti seseorang yang bersetubuh dengan ibunya…” [HR. Ibnu Majah dan Al-Hakim, no. 2275, dari Ibnu Mas’ud dengan sanad shaih].

“...Satu dirham (+/- RM14) yang diperoleh seseorang dari hasil riba lebih besar dosanya 36 kali daripada perbuatan zina dalam Islam…” [HR. Baihaqi dari Anas bin Malik]

Hadis menyatakan pemberi riba, pengambil riba, perekod riba (pekerja bank), dan saksi seperti peguam, hakim, pendaftar mahkamah, saksi perbicaraan, ulama dan ustaz, pengubal undang-undang dsb adalah sama (kerana maksud saksi ialah sesiapa sahaja yang mengesahkan kebenaran perjanjian riba sebagai perjanjian yang sah). Mereka menanggung dosa yang sama. Jabir r.a. meriwayatkan:

“..Rasulullah melaknat pemakan riba, pemberi riba, penulis dan kedua saksinya… Mereka itu adalah sama…”; (Muslim)

Oleh itu dan sekiranya saya membeli rumah RM100,000 dengan tempoh bayaran 30 tahun, maka riba dibayar adalah RM300,000. Oleh itu, dosa yang ditanggung bersamaan melakukan zina sebanyak 771,428 kali.

Apakah pula dosa pekerja bank dan peguam serta hakim yang mengendalikan 500 kes riba dalam sebulan? Dosa ditanggung sebulan bersamaan berzina 386 juta kali sebulan, berzina 4.6 billion kali setahun, dan berzina 138 billion kali sepanjang tempoh 30 tahun bekerja.

Bagaimana pula pemimpin, pengubal undang-undang, ulama-ulama dan ustaz yang membolehkan transaksi riba? Tidaklah dapat saya bayangkan! Mungkin atas sebab ini terdapat hadis mengatakan ulama dan pemimpian hari ini adalah makhluk terhina di bawah langit. Namun itu dan lebih memudaratkan, riba mengakibatkan kesemua ibadah kita tidak diterima Allah. Kita akan dimasukkan neraka, dan kekal selama-lamanya di dalam neraka.

“..Oleh itu, kalau kamu tidak juga melakukan (perintah mengenai larangan riba itu), maka ketahuilah kamu: akan adanya PEPERANGAN dari Allah dan RasulNya…”; Surah Al-Baqarah:279

Catatan: Apakah kemunasabahan ibadah selama ini diterima Allah SWT apabila hakikatnya kita berperang menentang Allah, dan kekasihNya Rasulullah SAW? Tidak munasabah mengharapkan ibadah diterima apabila bukan sekadar bermusuh (tidak melibatkan membunuh), tetapi berperang menentang Allah SWT dan kekasihNya, Nabi Muhammad SAW (melibatkan membunuh).

“..Dan sesiapa yang mengulangi lagi (perbuatan mengambil riba itu) maka mereka itulah ahli neraka, mereka KEKAL di dalamnya..”; Surah Al-Baqarah:275

Keterangan jelas menyatakan kita KEKAL dalam neraka. Terjemahan apakah diperlukan lagi untuk memanipulasi keterangan Allah dan menghalalkan perkara diharamkan? Namun saya pasti tidak akan kekurangan ulama atau orang yang berhujah bertentangan maksud ayat tersebut, samalah seperti dilakukan ahli-ahli kitab terdahulu. Permainan lapuk yang telah berabad-abad dilakukan oleh Yahudi dan Nasrani sebelum zaman ini.

Oleh itu mereka boleh meneruskan hujahan mereka hingga nafas terakhir. Hanya selepas itu mereka akan mengetahui sendiri apakah jawapannya. Hujahan mereka akan didengar kembali, dan malangnya pada masa itu, tiada lagi peluang membetulkan kesilapan dan hanya mempunyai pilihan menetap selama-lamanya di neraka.

Terdapat juga sebilangan besar mengatakan “aku ini masih muda dan boleh bertaubat nanti”. Oleh itu persoalan ialah adakah taubat akan diterima Allah SWT? Cubalah baca dan fahamkan sendiri ayat di bawah:—

“..Sesungguhnya penerimaan taubat itu disanggup oleh Allah hanya bagi orang-orang yang melakukan kejahatan disebabkan (sifat) kejahilan kemudian mereka segera bertaubat, maka (dengan adanya dua sebab itu) mereka diterima Allah taubatnya..”; Surah An-Nisaa:17

“...Sesungguhnya orang-orang yang beriman, kemudian mereka kafir, kemudian mereka beriman semula, kemudian mereka kafir sekali lagi, kemudian mereka bertambah-tambah lagi dengan kekufuran, Allah tidak akan sekali-kali akan memberi ampun kepada mereka, dan tidak akan memberi petunjuk hidayah kepada mereka ke jalan yang benar…”; Surah An-Nisaa:137

Keterangan di atas juga jelas dan tanpa memerlukan sebarang terjemahan. Namun saya juga pasti pasti mereka ini akan mempunyai terjemahan sendiri yang bercanggah dengan maksud sebenar ayat tersebut. Silakanlah, dan Allah akan membiarkan mereka hidup dengan kepercayaan mereka adalah orang beriman berdasarkan sangkaan semata-mata. Mereka tidak akan mendapat hidayah hingga nafas terakhir, dan akhirnya mendapati telah terlampau sesat jauh untuk pulang ke pangkal jalan.

“..Bagaimana Allah akan memberi petunjuk hidayah kepada sesuatu kaum yang kufur ingkar sesudah mereka beriman, dan juga sesudah mereka menyaksikan bahawa Rasulullah itu adalah benar, dan telah datang pula kepada mereka KETERANGAN-KETERANGAN YANG JELAS NYATA. Dan (ingatlah) Allah tidak akan memberikan petunjuk hidayahNya kepada kaum yang zalim…”; Surah Ali-Imran:86

“...Katakanlah (wahai Muhammad): “Mahukah, kami khabarkan kepada kamu akan orang-orang yang rugi serugi-ruginya amal-amal perbuatannya? (Iaitu) orang-orang yang telah sia-sia amal usahanya dalam kehidupan dunia ini, sedang mereka menyangka bahawa mereka sentiasa betul dan baik pada apa sahaja yang mereka lakukan”. Merekalah orang-orang yang kufur ingkar akan ayat-ayat Tuhan mereka… oleh itu gugurlah amal-amal mereka; maka akibatnya Kami tidak akan memberi sebarang pertimbangan untuk menilai amal mereka pada hari kiatmat kelak…”; Surah Al-Kahfi:103-106

“...Sesungguhnya orang-orang yang kafir serta berlaku zalim, Allah tidak sekali-kali akan mengampunkan mereka dan tidak akan menunjukkan jalan kepada mereka…”; Surah An-Nisaa:168

Riba adalah haram, dan perniagaan adalah halal, dan keterangan ini jelas.  Allah menegaskan keterangan Al-Quran jelas dengan menyatakan “keterangan-keterangan yang jelas nyata”. Oleh itu bagaimana mereka masih berhujah keterangan Allah masih kabur? Adakah keterangan Allah kabur atau mereka yang sebenarnya tidak mendapat hidayah kerana gemar mencampuradukkan iman dengan kezaliman mengikut hawa nafsu mereka.

“...Orang–orang yang beriman dan tidak mencampur adukkan iman mereka dengan kezaliman, mereka itulah orang-orang yang mendapat keamanan dan merekalah orang-orang yang mendapat hidayah petunjuk…”; Surah Al-An’aam:82

Akibat tindakan menghalalkan sedikit riba, kini seluruh umat Islam terkorban dan sudah tidak mengira samada riba atau tidak. Riba yang jelas haram telah tidak diendahkan. Ini mengakibatkan umat Islam menjadi bangsa dicaci hina serta menjadi hamba kepada penyembah syaitan Freemason. Allah menyesatkan sebahagian ulama hari ini tanpa mereka disedari dan mereka menanggung dosa tidak terbayang.

Saya juga percaya pasti ramai berhujah menyatakan ini tidak munasabah, kerana jika benar wang kertas adalah riba, maka hampir semua dimasukkan ke dalam neraka. Saya khuatiri itulah hakikat dunia hari ini, samada kita suka atau tidak. Mari kita lihat Hadis qudsi di bawah:

“...Allah berfirman pada hari kiamat: “Hai Adam! Bangkitlah, siapkanlah sembilan ratus sembilan puluh sembilan keturunanmu (untuk ditempatkan) dalam neraka dan satu (di antara mereka itu akan ditempatkan dalam syurga).” (Ketika Rasulullah menerimanya kemudian menyampaikannya kepada para sahabat), baginda menangis tersedu-sedu, demikian para sahabat lainnya turut menangis lalu baginda bersabda: “Angkatlah kepalamu, Demi Allah Yang Menguasai jiwaku. Dibandingkan dengan umat-umat Nabi lain, umatKu hanyalah bagaikan selembar bulu putih (yang terdapat) pada kulit lembu jantan yang berbulu hitam…” (Hadis qudsi riwayat Tabrani didalam kitab al-Kabir dari Abu Darda’ r.a.)

Perkara riba menjadi wahyu yang terakhir, diturunkan dalam kitab yang terakhir, kepada nabi yang terakhir, dan semasa umur Rasulullah SAW yang terakhir. Sifat “akhir” pada amaran ini menunjukkan Allah SWT memberi amaran di sini terkandung bahaya terbesar akan dihadapi umat akhir zaman. 

Namun itu sebahagian ulama dan pemimpin kita tidur dan lena dibuai nafsu. Akibatnya 99.9% akan ke neraka dan kekal selamanya di neraka. Mungkin atas sebab riba maka hadis tiada lagi orang beriman dan mengucapkan kalimah pada akhir zaman menjadi benar. Ini kerana daripada hadis kita dapat ramalkan sekarang dimana ramai antara manusia tertipu dengan kesenangan dunia sekejap cuma kerana menurut hawa nafsu dan hidup melanggar ketetapan agama Allah ini.
Mereka mengubah maksud Al-Quran untuk mengejar keuntungan dan memakai prinsip ekonomi kafir berasaskan kapitalisma, sistem yang menindas kepentingan masyarakat demi keuntungan lumayan beberapa orang individu. Mereka meninggalkan prinsip ekonomi Islam yang memfokuskan kehidupan dan kesejahteraan semua manusia, dan bukan sekadar kekayaan beberapa orang.

Dalam itu, ramai yang samada sedar atau tidak, keluar dari garisan yang dibenarkan. Bila kapitalisma menjadikan sekadar beberapa orang kaya dengan sebahagian besar populasi dunia sengsara serta kelaparan, mereka masih tidak sedar sehingga menyangkakan penyelesaiannya ialah membenarkan lebih banyak transaksi riba. Akibatnya 99.9% akan ke neraka dan kekal selamanya di neraka.

Kini siapakah yang tidak berakal menyangkakan Allah SWT akan memberikan laluan mudah untuk kita ke syurga?

Ujian begitu mudah pada zaman kemunculan Dajjal ini walaupun nabi-nabi dan banyak hadis menyatakan cabaran zaman ini adalah paling sukar dilalui?
Melihat kembali kepada hakikat kehidupan kita hari ini, ianya terlalu mudah untuk kita katakan telah melalui ujian Allah yang sukar. Sekiranyalah kehidupan sebegini dianggap ujian yang sukar, maka ianya pasti bercanggah hadis yang menyatakan ujian terbesar adalah pada akhir zaman (zaman kemunculan Dajjal). Oleh itu adalah tidak masuk akal Allah memberikan ujian tersangat mudah, kecualilah kita sendiri yang beriman dengan sangkaan semata-mata.

“...Adakah kamu menyangkakan bahawa kamu akan masuk Syurga padahal belum lagi nyata kepada Allah (wujudnya) orang-orang yang berjihad (yang berjuang dengan bersungguh-sungguh) di antara kamu, dan (belum lagi) nyata (wujudnya) orang-orang yang sabar (tabah dan cekal hati dalam perjuangan)?...”; Surah Ali-Imran:142

Ramai juga yang percaya alasan darurat kerana seringkali mendengar ceramah sebahagian besar ulama dan ustaz mendakwa pinjaman riba dibolehkan atas dasar darurat. Saya sesungguhnya percaya alasan ini tidak masuk akal dan bercanggah dengan Al-Quran. Pertamanya bagaimana boleh dikatakan darurat jika kita masih boleh menyewa rumah? Keduanya saya dapati ianya bercanggah dengan keterangan di bawah:

“..Sesungguhnya orang-orang yang diambil nyawanya oleh malaikat semasa mereka sedang menganiaya diri sendiri (kerana enggan berhijrah untuk membela Islam dan rela ditindas oleh kaum kafir musyrik), mereka ditanya oleh malaikat dengan berkata: “Apakah yang kamu telah lakukan mengenai agama kamu?” Mereka menjawab: Kami dahulu adalah orang-orang yang tertindas di bumi. Malaikat bertanya lagi: “Tidakkah bumi Allah itu luas, yang membolehkan kamu berhijrah dengan bebas padanya?” Maka orang-orang yang sedemikian itu keadaannya, tempat akhir mereka ialah neraka jahanam, dan neraka jahanam itu adalah seburuk-buruk tempat kembali..”; An-Nisaa:97

Ini disokong dengan fakta sejarah Hijrah ke Madinah bagi membolehkan orang Islam mengamalkan cara hidup sebagai orang Islam. Selanjutnya disokong cerita dalam Surah Al-Kahfi, iaitu kisah Ashaab’ul ul-Kahfi dan Ar’Raqiim. Mereka berhijrah apabila tidak berupaya mengamalkan cara hidup Islam di bawah pemimpin zalim. Kesemua fakta ini tidak membenarkan alasan darurat. Pengajaran ini juga disokong hadis Rasulullah SAW, yang memerintahkah kita mengasingkan diri, walaupun terpaksa berpaut kepada akar pokok hingga kita mati. Hadis Rasulullah SAW, Hudhayfah ibn al-Yaman:

“...Orang biasa bertanya kepada Nabi tentang kebaikan, sedangkan saya bertanya tentang kejahatan, kerana saya bimbang kejahatan itu akan menimpa saya. Lalu saya berkata, ‘Wahai rasul Allah! Kami sebelum ini dalam keadaan kejahilan dan kejahatan, lalu Tuhan mendatangkan kebaikan kepada kami. Akan berlakukah kejahatan lagi selepas kebaikan ini?’ ‘Ya,’ jawab Nabi.

‘Dan adakah kebaikan akan kembali lagi selepas kejahatan ini?’ saya bertanya. Nabi menjawab, ‘Ya, tetapi ia bercampur-baur dengan kejahatan.’ ‘Apakah kejahatan itu?’ saya bertanya. Nabi menjawab, ‘Setengah orang akan mengikut selain daripada sunnahku dan akan memimpin mereka ke jalan lain daripada jalanku. Setengah perbuatan mereka baik, setengah jahat.’

Saya bertanya, ‘Adakah akan wujud kejahatan lagi setelah kebaikan (campuran) ini?” Beliau menjawab, ‘Ya, pendakyah-pendakyah yang berdiri di pintu neraka; barangsiapa mendengar mereka kan mereka campakkan ke dalamnya.’ ‘Terangkanlah kepada kami sifat-sifat mereka, wahai rasul Allah!’ saya meminta. Nabi berkata, ‘Mereka dari bangsa kita dan bercakap bahasa kita.’

Apakah perintahmu kepadaku jika aku berada di dalam keadaan itu?’ saya bertanya. Nabi berkata, ‘Ikutlah puak majoriti orang-orang Islam (ummah) dan pemimpin mereka (khalifah).’ ‘Tetapi jika mereka tidak ada puak majoriti atau seorang pemimpin?’ saya bertanya.

Nabi menjawab, ‘Jika demikian, tinggallah semua puak walau kamu terpaksa berpaut kepada akar pokok hingga kamu mati…’; (Riwayat Bukhari dan Muslim)

Hadis di atas menyokong dan tidak bercanggah Surah An-Nisaa:97 dan Surah Al-Kahfi. Hadis jelas mencerminkan tiada alasan darurat dan menyarankan pengasingan diri bagi membela agama Allah. dan mengamalkan hidup cara Islam. Hadis turut menjelaskan 5 zaman telah kita lalui:
1. Zaman Jahilliyah
2. Zaman bidaah
3. Zaman ulama memanggil kita masuk ke neraka
4. Zaman institusi Khalifah dan Jemaah
5. Zaman ketiadaan institusi Khalifah dan Jemaah (mengasingkan diri)

Institusi Khalifah dan Jemaah telah tiada hampir 100 tahun lepas (1921). Oleh itu, zaman ulama mengeluarkan pernyataan palsu telah lama berlalu. Sebahagian ulama hari ini hanyalah warisan dari sifat ulama dahulu yang gemar menghalalkan apa diharamkan Allah (ulama dunia).

Oleh itu untuk memahami bagaimana sebahagian ulama berani menghalalkan riba adalah bukan suatu yang pelik. Ini kerana Rasulullah telah dari awal memberi amaran dan banyak hadis yang menyokong situasi sekarang ini. Ianya bukan sesuatu yang pelik kerana telah lama dinyatakan dalam Al-Quran. Ianya bukan lagi satu permainan baru, tetapi permainan yang telah lama dan lapuk.

Saya kini ingin memberikan sedikit persoalan untuk kita sama-sama fikirkan.

Hakikat wang kertas adalah sebenarnya “promissory note” (Surat I.O.U atas surat hutang kerajaan) yang tidak mempunyai nilai sebenar (kertas). Selanjutnya, Bank tidak pernah mempunyai wang untuk dipinjamkan. Tidak munasabah bank mempunyai wang yang begitu banyak untuk memberi pinjaman serentak kepada berjuta-juta orang bagi membeli kereta, rumah, pinjaman perniagaan dan pemaju, kad kredit, pinjaman perdagangan dan pada masa sama, tidak pernah melarang kita mengeluarkan duit kita dengan alasan duit kita sedang dipinjamkan kepada orang lain. Bank tidak meminjamkan wang, mereka mencipta wang melalui Fractional Reserve System, atau di Malaysia, dikenali sebagai Statutory Reserve System (rujuk video how money is created). Oleh itu apakah jawapan sebahagian ulama-ulama ini kepada persoalan di bawah:—

(a) Bagaimana perjanjian hutang menjadi halal apabila bank tidak meminjamkan wang, tetapi mencipta wang selepas pelanggan menandatangani perjanjian? Bank tidak mempunyai apa-apa sebelum perjanjian ditandatangani.

(b) Peminjam pihak tunggal menawarkan aset bernilai , dan bank tiada sebarang kerugian jika tiada bayaran kembali.  Bank turut tidak perlu membayar kepada Bank Negara kerana tidak meminjam dari Bank Negara, tetapi mencipta wang. Jikalah bank dikehendaki membayar Bank Negara, maka pengaliran wang dalam ekonomi tidak akan berkembang. Oleh itu, tindakan bank yang tidak mempunyai apa-apa tetapi memeras keringat peminjam dan melelong rumah adalah adil dan halal dalam Islam?

(c) Bagaimana wang kertas yang hakikat adalah sendirinya riba, boleh menghalalkan perjanjian pinjaman? Bagaimana halal boleh terjadi dari sesuatu yang haram?

(d) Bagaimana Islam boleh membenarkan pinjaman dibayar menggunakan pinjaman lainnya (iaitu wang kertas yang hakikatnya adalah Promissory Note)? Bukankah dalam Islam perjanjian terhad hanya kepada dua pihak, dan tidak boleh berulang-ulang kali bertukar-tukar dari tangan ke tangan lain dalam ekonomi?

(e) Bagaimana wang kertas (fiat money) yang “nilainya” berasaskan paksaan undang-undang, boleh menjadi halal dan mempunyai nilai sebenar di sisi Islam? Hakikatnya wang kertas adalah sekeping kertas yang tiada nilai tersendiri, Bagaimana sebahagian ulama ini boleh menyatakan kertas itu mempunyai nilai dalam Islam?

(f) Bagaimana pinjaman wang kertas RM100,000, yang mana selepas 20 tahun nilai menyusut kepada jatuh RM70,000 boleh menjadi halal? Bukankah ini pengurangan 30% nilai secara penganiayaan dan tidak adil?

Jawapan persoalan ini akan membuktikan sebahagian ulama membuat dusta terhadap keterangan Allah. Mereka yang melakukan dusta akan menanggung dosa seluruh umat Islam.

Sekiranya selepas membaca surat ini mereka masih tidak bertaubat dengan memperbetulkan kesemua kemungkaran akibat perbuatan mereka, dan berusaha memusnahkan sistem yang beroperasi akibat tindakan mereka, maka sedarlah, satu hari nanti mereka juga akan dihadapkan di Mahkamah lainnya. Pada masa itu tiada lagi jalan kembali dan yang didapati bersalah dimasukkan ke neraka selama-lamanya.

Oleh itu, pilihan sementara masa masih ada hari ini ialah berjuang habis-habisan membasmi riba atau mengasingkan diri. Surah Al-Baqarah:279 menyatakan “PEPERANGAN”.  Peperangan adalah bukan tanggung-jawab individu, tetapi tanggung-jawab negara dan seluruh orang Islam berjihad bersama Allah dan Rasulullah SAW membasmi riba dalam mana-mana negara didudukinya.

Tiada seorang pun boleh mengamalkan riba tanpa mengira samada dia seorang Islam, Buddha, Hindu, Kristian atau pun dia pelancong dsbnya. Tiada pengecualian dan riba sama sekali tidak dibenarkan dalam negara Islam. Ini juga tidak bertentangan dengan mana-mana agama kerana setiap agama melarang amalan riba, kecuali agama Yahudi.


PENYELESAIAN KEDUA:

Seperti dinyatakan sebelumnya, Inggeris memberikan kemerdekaan mudah kepada kita kerana mereka keluar secara strategi. Apakah yang telah mereka kuasai? Mereka menguasi kuasa mencipta wang atas angin (sama seperti berkuasa mengeluarkan cek kosong tanpa mempunyai wang dalam akaun bank) dan menjadikan kita semua hamba hutang. Mereka melakukan perdayaan ini dengan menguasi Bank Negara Malaysia. Mari kita lihat Akta Bank Negara Malaysia.

Central Bank of Malaysia Act 1958 - 519 Revised 1994

Section 6. (1) The authorized capital of the Bank shall be two hundred million ringgit.

Section 6. (2) Twenty million ringgit of the authorized capital shall be subscribed and paid up by the Government on the establishment of the Bank.

Berdasarkan undang-undang di atas, fakta didedahkan ialah:

(a) Bank Negara mempunyai saham sama seperti syarikat persendirian. Oleh itu Bank Negara adalah syarikat persendirian.

(b) Kerajaan Malaysia adalah pemegang saham miniroti (10%). Pemegang saham majoriti (90%) tidak dinyatakan (dirahsiakan). Rahsia ini dikuatkan dengan undang-undang rahsia (secrecy) ke atas segala aktiviti Bank Negara Malaysia.

(c) Oleh kerana kerajaan pemegang saham minoriti, maka Bank Negara badan bukan kerajaan. Ini kerana kerajaan tidak memiliki saham melebihi 51%.

(d) Bank Negara juga bukan badan kerajaan kerana kerajaan berhutang dengan Bank Negara. Tidak munasabah kita percaya kerajaan berhutang dengan kerajaan sendiri. Apakah terjadi sekiranya kerajaan gagal bayar? Adakah bermaksud kerajaan membankrupkan kerajaan sendiri?

(e) Ekonomi dan nasib negara kita diletakkan kepada pemegang saham majoriti tidak kita ketahui. Ini kerana Bank Negara menentukan jumlah wang dalam pengaliran ekonomi (demand and supply) dan menentukan setiap perkara kewangan dalam negara kita.

Fakta menunjukkan Bank Negara adalah bank persendirian. Ini disokong lambang Bank Negara yang meletakkan, kononnya gambar rusa. Persoalannya ialah adakah mana-mana rusa berekor panjang? Binatang seumpamanya dan mempunyai ekor panjang adalah anjing di sisi patung mesir purba.
Simbol mesir purba ini turut terkandung dalam US Dollar, yang meletakkan simbol piramid pada wang mereka. Apakah kaitan tamadun Mesir dengan orang Amerika Syarikat? Ya!! Freemason, kerana mereka adalah pengamal sihir dari tamadun arab. Kini, apakah yang dapat kita lakukan? Langkah boleh diambil ialah:

(a) Kita perlu berusaha kembali kepada penggunaan Dinar Emas dan Dirham dalam segala transaksi kita, dan menghapuskan undang-undang “legal tender” wang kertas. Pemimpin perlu mengutamakan rakyat daripada membuat keuntungan berbilion daripada pihak Freemason ini.

(b) Kita hapuskan Bank Negara dan bank perdagangan dan menggantikan dengan institusi seperti Baitul Mal.

(c) Jangan bantu mengayakan bank kafir ini dengan menyimpan wang kita dan melabur ke atas apa-apa pelaburan dalam bank mereka. Tukarkan wang anda kepada Dinar Emas dan Dirham.

(d) Buat website bagi tujuan penubuhan persatuan, dan kumpulkan serta gunakan segala wang riba bagi membina sistem yang dapat menggantikan wang kertas dan bank serta membantu umat Islam keluar dari sistem riba ini (sila rujuk Fatwa on Banking). Bina kelompok yang berurus niaga dengan Dinar Emas dan Dirham.

(d) Jangan selesaikan hutang anda walau apa pun terjadi. Pembayar riba akan dimasukkan ke dalam neraka selama-lamanya. Jumpa peguam dan lawan mereka di Mahkamah. Bentangkan video dan berhujah bank melakukan jenayah penipuan semata-mata. Bank tidak pernah mempunyai wang untuk mereka pinjamkan pada anda, tetapi mencipta wang selepas anda menandatangani perjanjian.

Bagi alasan (d), saya merujuk Al-Baqarah:279, yang mana Allah SWT memerintahkan kaedah untuk berjihad menentang institusi bank kafir ini.

“...DAN JIKA KAMU BERTAUBAT, maka hak kamu ialah pokok asal harta kamu…”; Al-Baqarah:279

Bank layak menuntut hutang pokok sekiranya mereka bertaubat. Ini adalah mustahil. Oleh itu dan jika mereka tidak bertaubat, adakah mereka layak menuntut kembali hutang asal dan bunga?

Sudah tentu tidak dan ini perintah Allah SWT. Oleh itu dan jika Allah SWT memerintahkan bank tidak layak menuntut kembali, siapakah berani menyatakan bank layak menuntut kembali? Sudah pasti mereka ini adalah sebahagian ulama, pemimpin, hakim dan pekerja dan peguam bank.

Usah takut dan teruskan dengan hujahan. Biarkan mereka membuat apa sahaja keputusan dalam Mahkamah dunia ini, kerana cuba teka apakah akan terjadi? Satu hari nanti mereka akan berada di Mahkamah yang lain, dengan saksi lain, dan di hadapan hakim yang lain, iaitu Allah SWT. Setiap yang hidup akan mati, dan kepada Allah juga dia dikembalikan untuk perhitungan. Pada masa itu mereka akan tahu siapakah lebih berhak membuat undang-undang.

Selanjutnya, kaedah jihad ke atas bank disokong fatwa pengharaman penggunaan wang kertas. Fatwa ini mengistiharkan jihad ke atas semua institusi bank dengan menyarankan perkara di bawah:

The Destruction of the Usurious System

To impose the supremacy of our deen to Kufr is an obligation for the Muslims. Allah has made Jihad fisabilillah, halal for the Muslims. To fight fisabilillah, the first condition is that the banner of Islam must be raised high, it cannot be done by secret organizations. Kufr cannot be fought with the weapons of kufr, the military struggle cannot succeed unless we stop paying a usurious tribute to the kuffar.

The first struggle against kufr, should be against their usurious (financial and monetary) system. The usurious system of money and finance is the weakest part of their system, because it is based on pure fantasy. The enourmous debts of the countries and the even bigger debt of the individual persons to the banks DOES NOT EXIST on paper. It is pure computer data. It is like a magic. As long as people believe that this system has a reality, they will find themselves prisoner of its demands and ways. The moment they realise that the wealth is in themselves and that they do not need this usurious system, the system will collapse. Collapse is the inevitable destiny of the usurious system, because Allah has declare his war against those who follow it. In the meanwhile a group of totally commited Muslims will take on their duty to use strength and wealth to spoil and to destroy the usurious system.
...

The events of recent History reveal that the fight against the kufr cannot yet take place in the battlefield, they are prepared for this in the most extraordinary way, that they can kill without being present. This is the kind of battle they are expecting. But our battle is global, and clearly oriented to their weakest point.

It is necessary to form small groups, with the authority of one Emir, to fulfill this obligation of the Muslims. The first step of these groups is that they must swear absolute allegiance among themselves for the purpose of the ghazwat. They must then study the best strategy to have success. And then commit themselves to the action.

About the targets the Shaykh has said: “It should be remembered that in the early phase of the Jihad, raiding should be on targets of all who participate in the haram usurious practice, and that the jews have enhanced their power, that is, the worthless paper-money, by their own hoards of wealth, through control of the diamond and the gold markets, and that these centres of hoarded wealth are among the necessary first targets to finance the larger struggle”

(“The Sign of the Sword”, p. 63)

The Islamic future will inevitably target computer systems, and erase debt information of major banks all over the world. Enter into their system and transfer money at random, or to a particular accounts that we can use. Alter the information in a way that they cannot reconstruct it. To do that we are in an excellent position because all Muslim are potential mujahidin.

And nowadays the Muslims, whether it is correct or incorrect, are everywhere inside the whole of the usurious system. This Muslims and their expertise are our weapons. Weapons are not tanks nowadays. Weapons are technical knowledge and people with access to information. We have all that we need within our Muslim Umma.

The computer networks are being infiltrated everyday. In many cases by young boys for the purpose of playing. This weakness is growing and growing as their greed grows. It means that a free spirit and conviction is the most powerful of all guarantees of success.

Our businessman have also a task to do. They have their own networks of people who trust, and have access to very valuable information. The only thing they have to do is stop being naive about the bank and the financial institution. They should not play the role of victims with them. Do not admit their conditions and rules, but play with them at your favour. They have to change the mentality. They should prepare themselves within their rules to take from the enemy. Create companies in a vacuum and absorb debt that will never be paid back, create different financial identities to avoid the control and taxation of the state, use everything you know to take from them and sabotage them.

These teams of truly Muslim Mujahedeen, should appear everywhere. Not only one head, but we should be many heads. As the Shaykh says: “It follows that one should strike at the place not expected. By extension, in the light of the current situation, one may strike at several centres all at the same time, thus causing havoc in the enemy and their response.”

(“The Sign of the Sword”, p. 63)

The election of the targets has to be ordered by their priority in relation to the total struggle against Kufr. We should not fell into the temptation of chosing those which seem easier, but rather we should chose those which are more effective against the usurious system. We should also remember that although the booty in Jihad is halal for the Muslims, this is not the purpose of the fight. The purpose is to make Kufr surrender to the deen of Islam. Therefore the first targets must be the bigger targets, even if they take longer to get organized. So that they can be delitated, and you introduce chaos in their usurious system. We should use the surprise, to hit in their key communications centers and to their key people. And once the first targets are covered we should move to the smaller ones.

We call you all Muslims with an Amir to the struggle fisabilillah against the usurious system! These are just simple examples of how things can be done. Victory is certain if we fight fisabilillah. Therefore fisabilillah must be our constant remembrance. Victory belongs to Allah.

KESIMPULAN
Saya menyeru kita berpindah masuk ke pihak Allah SWT dan Rasulullah SAW. Marilah kita keluar daripada pihak penyembah syaitan Freemason. Kita telah lama dikuasai dan kesemua negara Islam hari ini diperhambakan serta hidup dalam amat sengsara. Bagaimanakah sekiranya suami, isteri atau anak kecil anda dibom oleh mereka? Tidakkah anda pernah terbayang kita akan turut menerima nasib sama satu hari nanti? Ini adalah pasti dan dinyatakan dalam Al- Quran. Oleh itu, sudah tiba masanya kita mengkaji kembali sejarah untuk mendapatkan ilmu dan berjuang pada jalan Allah.

Bagaimanakah kita berjuang? Kita berjuang dengan bantu menyampaikan ilmu pengetahuan ini kepada semua orang Islam, agar kita dapat bersama bangun menentang penyembah syaitan yang menguasai dunia hari ini. Mereka telah lama melemahkan kita dengan undang-undang mereka, media, riba dan mengawal seluruh hidup kita. Mereka mengawal minda anak muda kita hingga anak muda hari ini berfikiran sekular dan mencari keseronokan semata-mata. Inilah matlamat mereka,

“Novos Ordo Seclorum” yang tertera pada US Dollar, iaitu The New Secular Order.

Mereka menjadikan orang Islam hari ini sekadar mengaku Islam di mulut, tetapi malu dengan agama sendiri dan meletakkan seluruh hati dan jiwa raganya sekular. Orang Islam hari ini tertarik dan dan berhujah menyokong kepercayaan golongan kafir ini. Ini jauh berbeza di mana wanita kafir dahulu kagum dan meniru cara wanita Islam kerana bangga dengan penghormatan diberikan kepada wanita Islam. Orang kafir dahulu mencari orang Islam untuk mendapatkan penyelesaian kepada masalah mereka. Kita perlu kembali kepada zaman ini.

Bantu saya sampaikan kepada semua blog dan hantarkan kepada pemerintah kita, ahli agama, hakim dan peguam, ahli politik, surat khabar, dan paling penting, kepada pelajar atau sesiapa sahaja. Pelajar adalah tiang utama bagi gerakan menyedarkan kembali mereka yang tua berkarat akibat telah lama dibuai selesa berselimutkan bantal dan tilam orang kafir. Pelajar adalah golongan paling kurang mempunyai kepentingan, berbanding pihak atasan yang mengejar publisiti murahan, pangkat, duit rasuah dan riba serta pihak membuat pelbagai undang-undang zalim.

Moga-moga dengan usaha kecil ini, kita diberi hidayah dan diselamatkan Allah pada zaman yang kritikal ini. Pohon maaf sekiranya terdapat perkataan menyinggung hati dan perasaan. Ianya tidak lain tetapi semata-mata bertujuan mengongcang hati-hati yang telah lama padam dan mati diracun perdayaan (fitnah) sistem Dajjal dekad ini. Hati yang lama malap hinggakan sentiasa bergembira dan menyokong cara hidup orang kafir walaupun 26,000 bayi mati setiap hari, dan berjuta saudara muslim di bom dan ditembak.

Wallahualam.

RUJUKAN PENTING

The Great deception of Islamic Banking! Muslims *MUST SEE*
http://www.youtube.com/watch?v=apr4Wju62XY

Fatwa Pengharaman Wang Kertas
http://www.bogvaerker.dk/fatwa.html

Fatwa on Banking
http://zakat.files.wordpress.com/2006/11/fatwaonbanking.pdf

How Money is Created and Destroyed
http://www.youtube.com/watch?v=xNehYxy77RI
http://www.youtube.com/view_play_list?p=E7EA7BFA2A625324&search_query=Money as debt
http://www.youtube.com/view_play_list?p=5A7FE38D944CDB40&search_query=Zeitgeist
http://www.youtube.com/view_play_list?p=66E30E85F29D2C67&search_query=Creature of Jekyll Island
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0819CE057E54DBCB&search_query=Islam & International Monetary System
http://www.youtube.com/watch?v=FNp6STUCueA
http://www.youtube.com/watch?v=z6ZPGaGngJU

The Money Masters
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C0789A17D7A4C40F&search_query=The Money Masters
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0819CE057E54DBCB&search_query=Islam & International Monetary System
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0BCCA0C3E5A69491&search_query=Fiat Empire

History & Religion of Freemason
http://www.youtube.com/view_play_list?p=AEC8B401E446ABDD&search_query=FROM THE SHADOWS PART
http://www.youtube.com/watch?v=E2-y5WY_Ig0
http://www.youtube.com/watch?v=C0Qnm_QQ1_0
http://www.youtube.com/watch?v=Y_nckua7E7w
http://www.youtube.com/watch?v=RGHlX02SDsE
http://www.youtube.com/watch?v=N2w2LyZ7c0s
http://www.youtube.com/watch?v=yeOZbTuTJPY

New World Order & legallized crime of banking *MUST SEE*
http://www.youtube.com/view_play_list?p=90F987D20B623631&search_query=THE MOST IMPORTANT VIDEO EVER! MUST WATCH

The Arrivals
http://www.youtube.com/view_play_list?p=3B74693223AB8F80
http://www.youtube.com/view_play_list?p=8A5FDF89F7BB64EA

The Prohibition of Riba
http://www.youtube.com/view_play_list?p=F911DA0B24A0E359&search_query=The Prohibition of Riba

The SDR, new money to replace the US Dollar in 2010
http://www.youtube.com/watch?v=Lc-5HHVK7fQ
http://www.youtube.com/watch?v=baEG2R4xpGs
http://www.youtube.com/view_play_list?p=E4BA97B17840E023&search_query=Jerusalem in the Quran
http://www.youtube.com/watch?v=_BYLQ5Zmu5k

Dinar Pemangkin Islammiyah
http://www.dinarkel.com/pre-mangkin.html

Miscellaneous
http://www.youtube.com/view_play_list?p=00A6E31DD692B015&search_query=America Freedom To Fascism

Bono  on  06/02  at  07:38 AM

Updated article at http://muslimvillage.wordpress.com/

Thank you.

Page 1 of 1 pages

Post a comment

Commenting is not available in this weblog entry.