Tuesday, February 28, 2006

Sifu Fuad Latip

Saudara baca laman ini www.myorionet.com


Sdr. Fuad Latip lebih dikenali dengan nama blognya manmoncang. Beliau adalah pensyarah di UiTM.


Kita turut memuji sikap beliau yang menyampaikan ilmu IT-nya dalam bahasa Melayu dengan percuma. Pembaca-pembacanya memuji-muji beliau yang membuka laman dengan sikap demikian.


Tuhanku, perbanyakkanlah lagi cendekiawan Melayu seperti Sifu Fuad Latip! Amin!


.

 

-------------------------------------------
Nota Kuliah:

Puan Ainon Mohd.'s avatar

Puan Ainon Mohd
Presiden,
Universiti Terbuka PTS
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Hakcipta Terpelihara Universiti Terbuka PTS 2006

Dalam Kategori/Fakulti : • Iklan & Notis
(4) Diskusi Kuliah | Permalink
Next entry: Tanda Tanya dalam Kisah Indah Previous entry: Dr. Haidar Bagir di Kuala Lumpur
manmoncang  on  02/28  at  07:52 AM

This post has been removed by the author.
——-

manmoncang  on  02/28  at  08:11 AM

Alhamdulillah…nasib baik iklan di sini tidak berbayar. kalau tidak sure harganya mahal kerana iklan disiarkan dalam satu entry penuh bersama puji-pujian yang jauh lebih tinggi dari sebenarnya.

*Masih belum tahap sifu…sekadar berkongsi ilmu

smartzuL  on  03/05  at  06:15 PM

Puan Ainon a.k.a sifuPTS.. zul smartusaha di sini.. Hehe.. Susahlah nak buat komen kat sini, kena ada akaun blogger dulu.. Gurau jer.. Terima kasih sebab sudi lawat blog dan segala cadangan ‘customer’ akan diusahakan..

Betul tu, tak banyak sumber rujukan dalam bahasa Melayu terutama dalam bidang e-bisnes.. Tahniah kepada mamoncang / Fuad Latip.

Panaharjuna  on  03/06  at  07:40 AM

Alamak manmoncang apasal blog tak leh masuk?,

Page 1 of 1 pages

Post a comment

Commenting is not available in this weblog entry.